Vragen over Jij is Lief
Wat zijn de regels voor gebruik van deze website?

Jij is lief is een leuke, betrouwbare website bedoeld -en ook alléén bedoeld- om elkaar gezellige en vriendelijke kaartjes te sturen.

Alle regels die in Nederland gelden vanuit de wet, gelden uiteraard ook voor deze site. Als extra regel hanteren wij dat je geen kaarten mag sturen als het jouw bedoeling is om mensen doelbewust te kwetsen.

Bijvoorbeeld pesten of bedreigingen zijn dus niet toegestaan. Maak jij mee dat je met kaartjes van onze site wordt lastiggevallen, of erger? Meld het ons alsjeblieft. We gaan discreet en secuur om met jouw melding en we helpen je waar mogelijk om herhaling te voorkomen.

Klachten

Als iemand bij ons een klacht indient over een kaart die via onze website is verstuurd, bijvoorbeeld omdat iemand wordt gepest of bedreigd, dan stellen wij een onderzoek in naar de kaart of kaarten waar het om gaat. Als wij van mening zijn dat de klacht terecht is, dan helpen wij de indiener van de klacht om herhaling te voorkomen. Als politie of justitie wordt ingeschakeld door de indiener van de klacht, dan werken wij daaraan mee. Dat doen we omdat we duidelijke regels hebben over wat wel en wat niet mag op deze website.

Jij Design
Sparrenstraat 1
5038 MJ  Tilburg
Tel: (013) 5446196
Jij is Lief
info@jijdesign.nl
meer plantjes